top of page

ONZE DIENSTEN

strategy.png

STRATEGIE

Meten is weten en resultaten boeken! Als je online actief bent zonder duidelijk doel, loop je het risico waardevolle potentiële klanten mis te lopen. Wij maken samen een doelgericht plan van aanpak dat je online aanwezigheid doet knallen. 

content.png

CONTENT CREATION

Geen tijd om je social media kanalen te onderhouden? Geen inspiratie? Wij maken een maandelijkse content kalender en zorgen dat de juiste posts op het juiste moment verschijnen.

advertising.png

ONLINE

ADVERTISING

Je hebt een knaller van een actie bedacht, maar je organisch bereik ligt nog iets te laag? Dan is het money time. Met een beperkt budget, maar juiste doelgroep bepaling zetten we een online advertising campagne op poten.

mail.png

E-MAIL MARKETING

Verstuur niet langer zomaar e-mails de wijde wereld in! Wij zorgen voor een aangepaste boodschap voor elke doelgroep. Zo worden je klanten écht vrolijk wanneer ze een berichtje van jou ontvangen.

camera.png

FOTOGRAFIE 

& DESIGN

Wil je meer online zichtbaarheid, maar beschik je niet over mooie beelden? Wij zorgen voor professionele foto's waarop jij en je zaak gedetailleerd in beeld worden gebracht. Zo krijgt je klant een duidelijk beeld over wie je bent en wat je doet.  We helpen je ook graag verder met het ontwerp en design van je communicatie.

WEB
DEVELOPMENT

Ontwerp zonder titel_edited_edited.png

Je wil een duidelijke website die je makkelijk zelf kunt aanpassen? Wij creëren krachtige online platforms die eenvoudig door jou kunnen worden aangepast en geüpdatet.  Jij hebt het volledige beheer in handen. Wij staan klaar om de performance van je website te optimaliseren, zodat jouw online aanwezigheid altijd op zijn best is.

Contact 

Cado De Clercq

0473/92.37.39

cado@cadocial.be

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon

vrolijke noot in je KMO

bottom of page