top of page

ONZE DIENSTEN

strategy.png
content.png
people.png
advertising.png

STRATEGIE

CONTENT CREATION

COMMUNITY

MANAGEMENT

ONLINE

ADVERTISING

Je bent actief op social media, maar zonder doel. Jammer, want zo loop je heel wat potentiële klanten mis. We maken een duidelijk plan van aanpak dat jullie doet knallen.

Geen tijd om je social media kanalen te onderhouden? Geen inspiratie? Wij maken een maandelijkse content kalender en zorgen dat de juiste posts op het juiste moment verschijnen.

Loop niet langer achter de feiten aan. Reacties op je posts moeten snel worden beantwoord en ook privéberichtjes verdienen de juiste aandacht. Wij zorgen voor interactie met je volgers én zorgen voor een snel antwoord op hun vragen.

Je hebt een knaller van een actie bedacht, maar je organisch bereik ligt nog iets te laag? Dan is het money time. Met een beperkt budget, maar juiste doelgroep bepaling zetten we een online advertising campagne op poten.

PERSONAL

COACHING

mail.png
camera.png
mentor.png
sport-team.png

E-MAIL MARKETING

FOTOGRAFIE 

& DESIGN

GENERAL SUPPORT

Verstuur niet langer zomaar e-mails de wijde wereld in! Wij zorgen voor een aangepaste boodschap voor elke doelgroep. Zo worden je klanten écht vrolijk wanneer ze een berichtje van jou ontvangen.

Wil je meer online zichtbaarheid, maar beschik je niet over mooie beelden? Wij zorgen voor professionele foto's waarop jij en je zaak gedetailleerd in beeld worden gebracht. Zo krijgt je klant een duidelijk beeld over wie je bent en wat je doet.  We helpen je ook graag verder met het ontwerp en design van je communicatie.

Je wil helemaal zelf aan de slag met je social media kanalen, maar je hebt vragen of nood aan een richting? Tijdens een 1-op-1 coaching zetten we je helemaal op weg!

Je hebt hulp nodig bij het online zetten van je webshopartikelen?Je organiseert een evenement maar hebt handjes te kort? Je wil de pers op de hoogte brengen over de laatste ontwikkelingen binnen je ondernemening? Laat ons weten waar jij nood aan hebt en wij helpen je graag vooruit!

Contact 

Cado De Clercq

0473/92.37.39

cado@cadocial.be

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon

vrolijke noot in je KMO

bottom of page